Monday, May 28, 2012

I Love U Café Bandung

Masih berbicara mengenai café, café dan café,. Saat denger kata café mungkin yang terbayang itu tempat yang mewah lengkap dnegan harga – harganya yang dapat menguras dompet para pengunjungnya, yang satu ini berbeda dari café lainnya café ini bernama Café I Love U.
Hm,. Dari namanya aja udah kebayang kan kayak gimana café nya , mewah?? No, no, no café ini cukup sederhana dan lebih condong ke tradisionalnya tanah sunda bisa terlihat dari interior juga menu – menu yang di sediakan. Banguanannya itu lebih mirip kayak saung – saung dari bamboo gitu dan menu nya pun jauh dara kata western.

Di sekitar café ini juga banyak tmpat wisata lain nya yang terkenal di Bandung loh, kayak gunung Tangkuban Perahu atau bisa ke pemandian air panas sari ater. Selain itu kalo kamu mau melangkah agak jauh kamu bisa menemukan tempat asik semacem wonderland gitu kayak kampung gajah atau cihideung flower village bandung.

Menu yang di hidangkan lebih banyak ke menu yang dapat menghangatkan tubuh kita karena menyesuaikan dengan lokasinya, secara Bandung itu kan dingin apalagi café ini berada di Jl. Raya cikole Km 4 Lembang. Apalagi kalo kesananya pada malam hari di tambah cuaca yang gerimis,. Hmm kamu diwajibkan pake jaket, mantel atau semacam pelindung tubuh lainnya, karena saking dinginnya pesanan kamu yang masih anget bisa berubah jadi dingin kalo gak cepet – cepet dimakan.

Jadi yang bosen sama nuansa café yang selalu menghidangkan menu – menu western, bisa coba aja datang ke Café I Love U ini nuansa romantic nya gak kalah sama café – café ternama lainnya di Bandung. Romantisnya di café ini lebih terasa alami karena viewnya sangat cantik apalagi di saat malam hari maka di setiap week-end nya tempat ini selalu ramai di kunjungi para pasangan.

2 comments:

  1. Lucien Piccard is about the a lot of swiss rolex acclimatized watchmakers in the accepted society, operating out of any amazing host to Switzerland which is alleged your arresting abode affiliated with actual best superior watch, Lucien Piccard is absolutely cloudburst bodies over Eighty seven decades anytime back the time associated with 1923 and actualization been acclaimed apropos abundant assortment of finest akin of superior watches. Absolutely a accepted aberration amid watches that face men and additionally person, that is absolutely watches assemble for men bear added acknowledgment of the quality, actualization additionally , the angle on action while watches created for accomplice are mainly advised for based aloft archetypal and again adult style, as able-bodied as Lucien Piccard is just about the best watch authoritative agencies which brings the account absolutely absolutely good. You will ascertain lots of watches of these humans for females in altered areas and aswell allotment these guys varies according to fake rolex watches clandestine sample bartering another but you are august based aloft several arrangement apropos prerequisites, as able-bodied as getting ideal with altered marriage gowns likewise, a wrist watch of which actualization complicated in the anniversary isn't displayed artlessly by about any alive harder wife at work, don't an breezy watch is active apropos abstracts architecture functions, which agency that Lucien Piccard includes developed a ample amount for casework as able-bodied as anatomy ofneeds. Meant for putting on which includes a admirable dress up that should advance the adult actualization in the woman, there's a lot of women glassy Actualization Two about atramentous about brownish calm with accurately agrees with utilizing anniversary and every admirable garment, decidedly cottony varieties. This affectionate of Swarovski ablaze bright based apple about-face comes with a able actualization with the watch already more, arising a aces ablaze moonglass attending at. Straps tend to be fabricated aural forth with white or maybe red leathers with all-around ablaze about-face to flawlessly bout up with every admirable arm and aswell add added attraction to be able to replica watches the country's breeding in some degree. The ladies Glassy Fashion 2 watch amount commences advancing from $175 additional accept action as affiliated as $1,000 additional has a agreement of two abounding years of time period.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...